EKO-KEMP pro středoškolskou mládež

Pro všechny šikovné a zvídavé středoškoláky je určen zajímavý týdenní program EKO-KEMP plný praktických a vzdělávacích aktivit obohacený i o zajímavé přednášky či exkurzi do NP České Švýcarsko.

Akce probíhá v týdnu 20. – 24. 6. 2022 v rámci projektu U21 – Univerzita reflektující problémy regionu severozápadních Čech a pro účastníky je zpoplatněna symbolickou částkou 500 Kč na pokrytí výdajů, které není možno hradit z prostředků dotace. Převážná část programu bude probíhat v prostorách FŽP UJEP.

Aby bylo možno zájemcům garantovat plnohodnotný program a maximální zapojení do plánovaných aktivit, je kapacita EKO-KEMPu stanovena na pouhých 12 účastníků. Do 23. května je tak možno za jednu školu hlásit maximálně 2 žáky. V případě, že po tomto datu nebude kapacita akce vyčerpána, je možno až po tomto datu dohlásit na volná místa další žáky z jedné školy (přihlášky žáků přihlášených do 23. května 23:59 nad povolený počet 2 účastníků za školu budou nenávratně smazány).

Přihlášky byly zaslány na střední školy a gymnázia v Ústeckém kraji. Pokud Vám nebyla možnost zúčastnit se nabídnuta, ozvěte se s prosbou o zaslání přihlášky na e-mail: . Do textu e-mailu uveďte své celé jméno, název vaší školy a aktuálně navštěvovaný ročník.

EKO-KEMP na FŽP UJEP vznikl v rámci projektu U21 – Univerzita reflektující problémy regionu severozápadních Čech
reg. č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/18_058/0010208