DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ (FŽP) UJEP 2021

Letošní DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ UJEP

Den otevřených dveří UJEP už proběhne kompletně v naší vlastní režii, a to v sobotu 6. února 2021. V živém přenosu v aplikaci Eventee pro vás od 9 do 16 hodin na jednom místě shromáždíme zástupce všech našich 8 fakult, kteří vám postupně představí konkrétní studijní programy a možné formy studia na UJEP.

V aplikaci Eventee najdete vše potřebné, od harmonogramu Dne otevřených dveří UJEP, přes profily jednotlivých fakult a další materiály.

Fakulta životního prostředí uvede svou prezentaci od 10:10 do 10:50 na této adrese.

Pro sledování celé akce z mobilního zařízení vám poslouží tento QR kód:

A záznam celého Dne otevřených dveří nahrajeme na univerzitní Youtube, abyste si v klidu mohli vybrat či znovu poslechnout to, co vás konkrétně zajímá.

A přestože si asi někdy všichni s těmi “akcemi neakcemi” připadáme trochu jako princezna koloběžka, když dostala za úkol “přijet nepřijet“, tak věříme, že se nám i přes všechen ten dištanc podaří ukázat vám, jaké by studium na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně pro vás mohlo být.

Akce byla podpořena i projektem INTERREG V-A EFP304010U405: Propagácia a zvyšovanie atraktívnosti prírodovedno-technických odborov špecializovaných pre potreby praxe v cezhraničných oblastiach.