Hodnocení kvality výuky na FŽP proběhne poprvé on-line

Pravidelné šetření kvality výuky mezi studenty Fakulty životního prostředí proběhne letos poprvé on-line formou. Pro všechny studenty jsou v e-learningovém systému Moodle připraveny dotazníky s předměty studovanými během zimního semestru aktuálního akademického roku. On-line forma šetření nahrazuje stávající formu papírovou, která je na fakultě realizována pravidelně od roku 2018. Vedení fakulty si velice cenní názoru studentů a garantuje, že se závěry šetření bude zabývat a na jejich základě provede kroky vedoucí k dalšímu zvýšení kvality výuky.
Hodnocení jednotlivých otázek spojených s výukou v jednotlivých předmětech je stejné jako ve škole (nejlepší je hodnocení známkou 1, nejhorší pak známkou 5). V případě potřeby lze další připomínky a postřehy uvést v komentáři. Vyplnění dotazníku by nemělo zabrat více než 20 minut. V prostředí Moodle je plně zajištěna anonymita respondentů.
Vyzýváme všechny studenty, aby se hodnocení zúčastnili. Návratnost dotazníků v minulých letech překročila vždy 90 %! Především proto jsou získané údaje pro vedení fakulty velmi cenné. Šetření bude probíhat během celého zkouškového období a bude ukončeno do 14. 2. 2021.

Šetření kvality výuky je realizováno v rámci projektu
U21 – Univerzita reflektující problémy regionu severozápadních Čech
reg. č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/18_058/0010208