Hledáme motivované kolegyně a kolegy do našeho týmu!

Fakulta životního prostředí UJEP v Ústí nad Labem se zaměřuje na výzkum a vzdělávání v široké oblasti ekologie, životního prostředí, chemie, materiálů, udržitelného rozvoje, cirkulární ekonomiky, geoinformatiky a v interdisciplinárních oblastech příbuzných oborů.

Nabízíme zajímavou a různorodou práci v moderním zázemí nové budovy Centra přírodovědných a technických oborů v kampusu UJEP, špičkově vybavené laboratoře, posluchárny a učebny, atraktivní a inovativní studijní programy a možnost zapojení do výuky, vědeckých a výzkumných projektů se zajímavými a inovativními tématy a v neposlední řadě i zaměstnanecké benefity.

Hledáme pracovníky/-ce všech oborů – akademické pracovníky/-ce i technicko-hospodářský personál – kteří by měli zájem pracovat na naší fakultě a přispívat k jejímu rozvoji. Pokud máte zkušenosti, kvalifikaci a motivaci v oblasti životního prostředí, ekologie, chemie, práce v laboratoři, odpadovém hospodářství nebo také v projektové činnosti, public relations a jiných oborech, rádi vás uvidíme v našem kolektivu. Schopnost pracovat v týmu, asertivnost a profesionální přístup k pracovním povinostem i kolegům jsou očekávaným/nutným předpodkladem u všech zájemců/kyň.

Pokud máte zájem o práci na naší fakultě, zašlete svůj životopis a motivační dopis na e-mail personalistky fakulty, pí Kubatové, .