EKO-KEMP

Ve spolupráci s Dům dětí a mládeže Ústí nad Labem a Český svaz ochránců přírody Tilia Krásná Lípa bychom vám rádi nabídli zajímavý týdenní EKO-KEMP plný praktických a vzdělávacích aktivit obohacený i o zajímavé přednášky či exkurzi do NP České Švýcarsko. Kemp se hodí ideálně pro 2. a 3. ročníky SŠ a odpovídající ročníky víceletých gymnázií.
Již 2. ročník této akce proběhne v týdnu 19. – 23. 6. 2023 a pro účastníky je zpoplatněna symbolickou částkou 500 Kč. Akce je významně financována z rozpočtu FŽP a účastníci mají zajištěny po celý týden i obědy. Převážná část programu bude probíhat v prostorách FŽP UJEP v kampusu Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem – UJEP.
Aby bylo možno zájemcům garantovat plnohodnotný program a maximální zapojení do plánovaných aktivit, je kapacita EKO-KEMPu stanovena na pouhých 12 účastníků. Do 22. května je tak možno za jednu školu hlásit maximálně 2 studenty. V případě, že po tomto datu nebude kapacita akce vyčerpána, je možno až po tomto datu dohlásit na volná místa další žáky vaší školy (přihlášky žáků přihlášených do 22. května 23:59 nad povolený počet 2 účastníků za školu budou nenávratně smazány).
Elektronické přihlášky jsou k dispozici zde.
Průběžnou obsazenost můžete sledovat na této stránce.